20110527

Hola! Kom hem från Friskvårds för ett tag sen, jag och Amanda har varit på ett core pass. Nu ska jag göra mig någonting att äta och sen gå och lägga mig.

BETALADE JUST FÖRSTA DELEN TILL ALANYA OCKSÅ! WIIE.


I LOVE YOU

Tänker inte skriva att jag jobbade igår för det skriver jag jämt. Men nu vet ni det ändå. Idag har jag då inte gjort det iaf utan spenderat min dag i skolan. Är så less! Orkar inte med alla prov och läxor och blabla.
Sen efter skolan så handlade jag och Olov mat och for hem. Jätte god mat lyckades vi göra och nu ska vi mysa och se andra avenyn, för det var faktiskt två år sedan vi blev tillsammans idag!! Så nu ska vi göra det, puss


YOU MAKE ME SICK

Godmorgon! Antar att det är bara jag i hela världen som är vaken den här tiden, men ska fara och jobba  som vanligt..

Igår kväll jobbade jag till sju och sen skyndade jag mig iväg till nordanå där Hub hade dansuppvisning. Jätte duktig var hon min lilla bäbis. Sen åkte vi bil hem till Karin, bilresan bestod av skrik, sen skulle vi ha spelkväll men vet inte vad som hände med det riktigt. Ingen orkade väl. Gick i iaf hem typ elva med Amanda och såg en som gjorde mig på världens bästa humör, hihi. Dock så försördes väl det rätt så snabbt..
Nä nu måste jag skynda mig, hejdå!!


OMG OMG OMG ALANYAA

Ms Celina Lindberg
Ms Elin Stenlund
Ms Linnea Vikström
Ms Linnea Hubinette
Ms Amanda Backman
Ms Karin Johansson

Reser från Sellefteå airport den 27 Maj 2011.


DON'T SAY MAYBE

HEJ. Sitter på en lektion, vet inte vilken vi har egentligen, antingen svenska eller så är det textkommunikation. Vet inte vad vi ska göra heller, bra (Y)(Y)(Y)(Y)
Igår var jag och tränade iaf..sen sov jag hos Olov igen. Ikv tvingar mamma mig att sova i lägenheten tyvär, får väl se hur det blir med det. Amanda har iaf varit där och gjort lite finare, tack bäbis. 
Justja, sen ska jag klippa mig idag också!! Äntligen. Sen ikv lutar det åt att jag hamnar på Frasses till klockan 23. 
Hejdå, idag kan jag lägga in en bild. 

 
Amanda och Linnea 2010

HEJDÅ MORÖGATAN

Glömmer alltid bort att skriva här under helgerna..
Min helg har iaf inte varit speciellt händelserik, på fredagen packade jag ner mitt rum  i lådor och sen for jag, Amanda och Elin till Hub och myste och såg beck. På lördagen jobbade jag typ hela dagen och på söndagen packade jag lite till. Och idag så har vi allstå flyttat. Flyttat från vårat hus till en lägenhet...usch usch usch så fel. Har inget hem längre. Bor i någon annas rum känns det som..USCH. Så inatt sover jag hos Olov, och imorrn också, vill inte sova i "mitt" fula rum. :(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:((:(::((:(::((:(:((:(:(:(:(:(:((

Imorgon slutar vi elva, då vet jag inte vad jag ska göra, borde väl plugga eller nått sånt. Kul liv. Kunde lika gärna ha flyttat in i mitt skåp på skolan ist.

HEJDÅ tänker inte lägga in någon bild.


FOR THE FIRST TIME

Vi har faktiskt varit jätte duktiga och tränat stenhårt i två dagar nu! Och idag har jag så mycket träningsverk så jag vill dö, men det är bra antar jag. Nu har jag just duschat och ska börja göra mig klart för näst sista skoldagen för den här veckan. Ikv hittar ni mig på frasses mellan fem och tio. Hejdå!


WORK IT

Nu är jag hemma. Ska äta snart och sen bär det iväg till friskvårds med Amanda, var ett tag sen vi var där nu..
Orkar inte inteinteinteinteintie. Men det blir bra!


Tänk så duktiga vi var här och sprang broarna runt
Nu ser det mäst ut såhär när vi ska träna.

Typ sitta i stretching rummet och leka och prata.

MEN INTE IDAG!! ALDRIG MER!


ONEDOSE

Hoola, är på skolan och det är inge roligt alls. Har sista lektionen snart iaf och det är matte! Hoppas inte vi får tillbaka provet.'

Nu måste jag skynda mig till amanda som ringde och sa att hon skulle köpa en macka, och jag måste följa, k.
Heerrråå.

ÅKA PENDELTÅG

Du är en loser bby, och du har inget körkort!


I WALK ALONE

Idag har vi firat fars dag här hemma och lillasyster som fyller år imorgon. Mysigt. Nu ska jag sätta mig med psykologin igen, blir aldrig klar och jag orkar inte mer!!!! Ursch vad jag hatar den, och inte blir den bra heller.
Första skoldagen imorrn på två veckor, känns inte bra det helller. Vill ha lov resten av mitt liv.

Dagen i ära lägger jag in en bild på pappsen, hejdå.


SKRILLER

Japp det blev skridskoåkning iaf med grabbarna,..oj, jag menade tjejerna. Vi ägde iaf nästan och sen gick vi hem till Elin och mös med varm choklad och en läskig film. Imorgon vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på än?? Men det blir säkert kungilung. Godnatt och njut av bilderna nedanför!


Yeah hockey brudar

Mål

Lagbild liksom!

Mys!

HIGHWAY

Blogga vare ju. Förlåt kära läsare (Amanda & Jesper), ska bli bättre.
Vaknade hos Olov för en timme sen och tog då bussen hem med världens bästa busschafför som lämnade mig just utanför dörren. Nu ska jag göra mig klar och sen gå upp mot Frasses, där jag typ har spenderat hela min vecka, och laga frassebiffar hela dagen lång (Det är dagens lunch om ni ville veta det, så ni kan ju komma och handla.) Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, hoppas jag läste jätte fel när Amanda sa att vi skulle åka skridskor..
Pussdå


AND I NEED YOU NOW

Nu ska jag fara och jobba till sju, herrå!


FEAR NO DARKNESS

Ja jag ska blogga.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit med Olov och vi har varit på stan en stund. Nu i kväll ser vi hockeyn i detta hus men jag tror jag ska ta en promenad ist.

9b2

Være godt

Jag är less på Danmark nu, förstår ju inte vad någon säger och jag är less på att lyssna på Rasmus Seebach. Tack gud för att jag fick internet till lägenheten idag iaf, en stackare fick köra ändå från köpenhamn och hit med det, typ 15 mil, för att jag skulle överleva.
Imorgon ska jag hem och det ska bli skönt för nu är jag som sagt jätte less och jag saknar alla. Blir att kliva upp vid åtta och ta tåget in till huvudstaden sen tåg till Kastrup. Är i Skellefteå nån gång på kvällen.
Nu ska jag äta ett sista danskt winerbröd med chokolade. Puss

Miss mine venner meget, lätt att förstå va? OKej det var typ det men ändå. Dom ska ju prata så förbannat fort också.











RSS 2.0