DON'T SAY MAYBE

Helgen har varit bra. Fredagen var jag och Amanda först och åt glass i Bergsbyn sen in till stan för att se bio. SACT 2!! Efter det blev väl kvällen lite skum, men det var roligt ändå, hängde med william, burvall och simon en stund och sen efter det så träffade vi några nya människor också haha.
Lördagen var jag med Olov och den slutade med att vi också gick på bio..och såg samma film igen. Bara för att den var så bra:D
Nu hade jag tänkt ta tag i alla läxor, fast det kommer nog inte att bli av alls:)


Lättja

Sitter på median, har just fotat Sofia som är målad blå i ansiktet. Temat är de sju dödssynderna och vi fick äran att ha lättja, och lättjas färg är blåå.




NU VILL JAG HEM.

Before I leave this earth for heaven

HAFT VÄRLDENS BÄSTA DAG!!!!
TACK ALLA SOM GJORT DEN SÅ PERFEKT!


No time to think of consequences.

Ikväll blir det att gå broarna runt med Amanda och Hubbe. Kanon!


FOTOSTUDION



The best days of my life

Hejhej! Mattenationella på morgonen..sista delen och den svåraste! Gick hur dåligt som helst och svarade säkert fel på allt. Jaja..det får gå som det går.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, men det kommer säkert bli trevligt. Hoppas på att vädret är lika bra.
Emma och lisa sa just att jag såg brun ut!!! Tack, det gjorde min dag:D

PUSSDÅ




PALT

TEX MEX OM FEM MIN!!!!

HERRRÅ ÄGG


My everything depends on you

Helgen har varit kanonbra! Fredagen var vi somsagt i Amandas stuga jag och jennie, och badade badtunna. Vi doppade oss även i havet för första gången i år!!
På lördagen fick jag lov att vara barnvakt men det löste sig och kvällen blev super ändå. Fick även med mig amanda hem och vi lyckades sova hela fyra timmar!! BRA

Nu ska jag gå och göra mig klar för att fara och jobba, heeerrå.


Heads up

Ikv blir det badtunna och mys i Amandas stuga med hon å Jennie!


Don't say what you're about to say

Nu är jag hemma igen, sov i Amandas stuga igår och vi skulle se Andra Avenyn. 103 stycken avsnitt fanns det och gissa hur många vi hann se innan vi somnade? Ett halvt.
Vi vaknade på mogonen halv elva och efter det så har vi ätit ägg, rengjort badtunnan inför imorrn, sett äckliga djur, och varit ute på en långpromenad.

Nu ska jag gå och tvätta ur min hårinpackning som jag har haft i en timme nu..den ska egentligen sitta i två minuter...Sen middag hos mormor, och kvällen med Olov.




Sen kom Amandas pappa bärandes på en ödla också..mumms.


Big lights will inspire you

Matte nationella började dagen med och det gick som förväntat förbannat dåligt. Men hade inte väntat mig nått annat heller. Sen dansuppvisning på nordanå och efter det fick vi sluta. Jag och Hubbe hann med en lunch på subway också, och vi var så snygga så vi fick en extra kaka!

Snart blir det att jobba, sen kanske jag spenderar natten med tard Amanda.


sälar


GÄSTBLOGG- AMANDA

Hallåhejsan alla söta läsare..hihi. Tänkte bara skriva några rader om en av mina bästa (äckligaste)vänner. Hennes namn är Linnea (även kallad äckel, liney, linnet, svajet, rumpan). Hon gillar att äta. Vi bestämde oss för att vara redo för beachen -10 men vi har skjutit upp det ett år på grund av växande bakdelar. Vi hade också tänkt bada i helgen, men för allas bästa så stannar vi hemma, äter varsin chipspåse och tjockar oss i sängen. Linnea är inte som andra tonåringar. Hon väljer att ha kvar håret på sin kropp. Man kan jämföra henne med en vuxen man, skäggig med ölkagge i sina bästa dagar, hon lider nämligen av kraftig hårväxt. Men bortsett från det så är hon en riktigt bra vän. Hon är äcklig och motbjudande, men ändå blir jag så glad när jag ser hennes ankstjärt komma vickandes i korridorerna. Att se håret svaja under hennes armar är inte heller helt fel. Fläktar rätt skönt en varm sommardag. På tal om det, det är fint väder idag. Vad sägs om en paus Linnea? Vi måste bryta detta mönster innan det blir en vana( heh, som om det inte redan var det då eller???) Vi hörs om ett tag (om vi överlever denna cancer och fetma) hejdå. Det var riktigt trevligt att gästblogga här.

Älskar dig ditt tard.
PÖSS
/ abby_cool_ass
A.K.A AMANDA ÄCKEL BACKMAN



Herrå


Smiling next to Oprah and the Queen


Nu ska jag gå och göra mig klar, sen blir det mys med snyggingarna på bilden, + hubbe såklart.

Just nu,

..sitter ute i solen med ansiktsmask och hårinpackning, olov också:D



Running up that hill

Torsdag i bilder


SPÄNNANDE


Brown sugar

När vi satt och solade utanför coop fick vi en idé om att vi skulle färga hubbes hår och göra hon till en brunett igen! Så det är vad vi sysslar med nu hemma hos mig, får se hur detta slutar. Kanske grönt?


VALLEAFTON

Gårkvällen var riktigt trevlig, middag med fina människor hos Jennie och sen kom det mer folk. Synd att man blev tvungen att åka hem klockan tio...men tills dess var det bra iaf!
Kvällen kommer att spenderas inspärrad här hemma..fast det blir nog ett litet undantag om en stund:)



RSS 2.0