Some boys take a beautiful girl And hide her away from the rest of the world I wanna be the one to walk in the sun

Färgat håret - check!
Bestämt kläder - check!
Handlat mat - check!
Laddat kameran - check!

Tror det mesta är fixat till imorgon nu. Håller på att längta ihjäl mig, fast vi inte vet vars vi hamnar men det kommer sluta bra ändå. Börjar iaf kvällen med middag hos Karin med dom bästa in the world. Jag och Amanda har varit på Ica Maxi två timmar idag och handlat allt som ska ätas, kommer bli super. Känns lite sorligt att lämna 2010 faktiskt, hoppas verkligen 2011 blir lika bra. Men det ser ljust ut för det året med Alanya, Göteborg, Iron Maiden, blir 18 år. Jag och Amanda har iaf haft förfest och modevisning i webbkameran ikv, så nu är vi redo för morgondagen. Eller det är ju till och med idag ja, nu måste jag sova!
Sista sovningen på 2010! HERRÅ


Tack för du gjort 2010 bäst bebis<3

MITT 2010

Juni och äntligen sommar! Var en av den bästa månaderna på det här året men också en av dom sämsta. Jobbig men otroligt rolig vissa stunder. Fick även jobb på Frasses denna månad. Har miljarder bilder från sommaren, och en bild säger mer än tusen ord, so here we go! Skolavslutning, halsön, amandas stuga, fester, midsommar m.m.




















Brände mig på grillen och fick en blåsa



D
et var Juni det, en mycket bra månad om ni frågar mig, en månad med minnen för livet.




MITT 2010


Juli var också en av den bästa månaden på året. Måndag till fredag jobbade jag nästan jämt, lite tråkigt då all brunfärg försvann snabbt och jag var blekast i stan hela sommaren, hann ju aldrig vara ute på dagarna. Vad mer hände i Juli då? Jo det var stadsfesten, trästocks, en stockholmsresa med familjen, mysiga kvällar och allt möjligt. Lyckades dock dra på mig en del sjukdomar under den här månaden, öroninflamation, lunginflamation, halsfluss bihåleinflamation och en hosta som höll i sig 6 veckor.. men trots allt det - en fett bra månad!



















STANDING BY AN ANGEL

Hejhopp!
Vanknade av ett samtal som sa att jag skulle jobba idag, så finns inte så mycket att berätta om denna dag förutom att jag har jobbat då. Slutade klockan sju och har inte gjort någonting sen dess, ska inte göra det heller. Ska gå och lägga mig snart, imorgon kommer Olov hem från skogen också så då ska jag vara med honom.

Thailand -08

MITT 2010

Maj - vår, snart sommar, matte nationella.
Har inte så mycket att berätta om maj, sista jobbiga i skolan var då innan sommarlovet. Åt första bergsbynglassen, vi färgade Hubbes hår grönt/brunt, badade första gången, var i amandas stuga, det var rea på gina, fick jobb och tog hand om ett barn i en månad. Min kamera var på repation så det blev inte så mycket bilder med den iaf utan mest från mobilen.

BLANDADE BILDER FRÅN MAJ

Jag och Jennie i Kåge

Badtunna i Amandas stuga



Amanda & Jennie myser


Jennieee

En snigel jag träffade i maj

På promenad

Amanda


Dom jag brukar vara med på skolan

Maaaaaaaaajs

Glass i Bergsbyn



SPMJ1








IKEA

HUB


MITT 2010

 
Vad hände i April då? Ganska mycket känns det som. Hub for utomlands en evighet, jag och Amanda åt ostkrokar, vi var på fest, vi var på hockey. Även den här månaden var bra och vi längtade till sommaren och började planera vad vi skulle göra då, planerade PDOL (som aldrig blev av), och vad vi skulle göra där, mycket planerande av valbogs blev det också. Skulle ha blivit en rolig kväll om mamma inte hade varit dum och hämtade mig klockan halv tio..Jag och Amanda började även träna stenhårt och sprang broarna.
En återträff med dom bästa från 9b2 blev det också i April, övernattning i Petras kvartersgård.

ÅTERTRÄFF


































VALBORGS








FEST








BROARNA



BLANDADE BILDER FRÅN APRIL





 



Det var april det! 

 


INLÄGGEN

Såg just att dom hamnade lite i oorning..men orkar inte lösa det. Ni får leta.

MITT 2010


Började Januari med en resa till Afrika, Marocco, med min familj, mina kusiner och Olov.



Annars så började jag vara mycket med Amanda i Januari och vi for till Luleå och såg hockey.




Fest - Martina och jag i ett badkar


Spökbild på mig och Amanda - Hockey igen.

Kommer inte riktigt ihåg något speciellt som mer hände den månaden. Men jag for iaf med Amanda till Luleå och såg hockey den andra Januari, riktigt roligt. Sen den sjunde tror jag att det var så flög vi från Stockholm till Afrika. Mycket mer spännande saker än så hände nog inte. Känns som det var så länge sen och det är ju nästan ett år nu. Så jag minns inte mer av januari, men det var en bra månad.

WHY DONT I JUST TELL HIM GOODBYE

Hejhej!
Julhelgen har varit bra, lite tråkigt men annars bra. Igår for vi ut till stugan och sov där till idag.
Nu ska jag fara iväg till farmor för det sista julfikat det här året, hoppas jag då. Nu är jag lite less. Taggar nyårs på fredag! Och om det är nån som undrar vad jag fick i julklapp så var det:
En parfym - Carolina Gynnings
Morronrock
Vantar
Presentkort på Make up store
Mys kläder
Duschkräm
Film
Högtalare
Data skärm
Pengar

För pengarna jag fick köpte jag en Iphone4! Äntligen är den min:D:D:D:D, tack mamma och pappa. Har inte börjat använda den än för man måste ha ett speciellt simkort, men det är beställ och kommer förhoppningsvis imorgon.
Nä nu måste jag skynda mig. Kommer upp massa inlägg om hur mitt år har varit snart också, månad för månad.
HERRRÅÅ



MITT 2010

 

Mars var en bra månad tycker jag. Sista riktiga vintermånaden och vi kom närmare våren. Det var också sportlov som familjen spenderade i Malå först i husvagn och sen i stuga. Amandas familj kom också förbi en dag och åkte i backen. Resten av lovet spenderade jag hos Olov.
Annars i mars så var det skolan som tog mest tid som vanligt, kalla gympalektioner, myskvällar och så var det festen i nyhamn.







NYHAMN









BLANDADE BILDER FRÅN MARS

Fika i solen, Amanda Hub och Jennie. Jennie var brun tidigt i år!



Hub


Jennie

Am3

Hub fryser

Myskväll hos hub


Det var Mars! Bra månad.


MITT 2010



Var inte heller en sån händelserik månad om jag minns rätt. Började stöd i matte haha. Riktigt seriöst jobbande där. Hub började också vara med oss.




Martina och jag en gympalektion


Jag och Amanda började fika på lektionerna.


Hub började vara med på fler och fler bilder

Här är bilder från en natt med Amanda och Hub i mitt rum i Februari. HAHA hur vi såg ut. Usch.



Det var februari det. Samma som med Januari, minns inte så mycket, en ganska tråkig och kall månad. Har inte så mycket mer att berätta om den.

Utkast: Dec. 24 SKULLE PUBLICERATS IGÅR!!

Hola! Inte varit så bra på att skriva men har varit upptagen hela tiden känns det som. Skolan är iaf slut och det känns underbart! Igår var det frassefest, slutade på Olerys och det var jätte trevligt, tack. Saknade dock Ida, men det får bli nästa år det.

Idag har jag jobbat mellan 13-19, var mycket folk som inte ville äta julmat riktigt än utan hamburgare ist. Imorgon (eller idag blir det) så ska vi fira julafton hos mormor klockan ett. Kändes mest jobbigt, har ingen julkänsla alls utan bara en massa nyårskänsla!!!! (om man kan säga så) Tror den kommer bli extremt roligare än morgondagen.

Aja, nu ska jag försöka sova så jag slipper vara så trött imorgon, måste ju kliva upp tidigt också..
MEN GOD JUL ALLIHOPA!!!


THE NIGHT BELONGS TO LOVERS

Har jobbat hela helgen, därav min dåliga skrivhet här.
Kom hem för ett tag sen, mamma skickade en taxi att hämta mig för hon vägrade köra i detta väder.

Imorgon blir det första skoldagen på hur länge som helst, längtar lite grann efter min trio.
Nu ska jag försöka sova men det kommer inte gå för jag är superpigg, vaknade inte förän 1 idag.
HERRÅ


HUB

JUST THE WAY YOU LIKE IT

Fortfarande sjuk, kändes nästan ännu väre när jag vaknade klockan sju men nu är det ändå lite bättre.
Hoppas verkligen jag orkar ta mig till skolan imorgon, vill inte ligga här mera!!!
Nu börjar eva och adam, ska se det.


Misss u!!!

SNOR HOST NYS SNOOR

Både jag och Olov är sjuka idag så vi har legat i min säng hela dagen och nyst och hostat på varandra. Mysigt va? Idag vaknade jag iaf klockan sex, kanske ett tecken på att jag sovit för mycket, var iaf jätte pigg och förlängde psykologi uppsatsen med typ en och en halv sida. Vid halv elva somnade jag om igen och sov till halv ett. Sedan dess har jag inte gjort någonting. Har laddat ner säsong 2 och 3 av andra avenyn som jag kollat på ett tag.
Nu tror jag att jag ska kliva upp och snyta mig, mår inte ett dugg bättre.


SNORIGA

SO SICK OF LOVESONGS

Ont i magen gick över till ont ihalsen, ont i huvet, ont i nacken och massa snor ist. Så jag har varit hemma idag också....hoppas på att någon kommer och tar hand om mig snart.
På bilden nedan kan ni se hur Amanda ser ut när hon har halsfluss. Jag ser ungefär likadan ut just nu.
Herrå


MIAMI BITCH

Fredag
Jag Amanda och Hub började dagen på ladan för att intervjua David Rundblad till ett radioprogram, slutade skolan 2 och då gick jag och Amanda på stan och handlade julklappar. Helt klar nu!! Sen på kvällen var jag också med Amanda och vi såg IDOL och blev glada, efter det så hade vi sådär cpdamp kul som bara vi kan ha.

Lördag
Vi klev upp tidigt med Jesper och Olov och tog taxi till a-toprskolan för att se på en tråkig fotbolls grej. Inte kul alls var det, så vi for till stan för att fixa Karins present ist.
På kvällen var vi först på hockeyn och sen skyndade vi oss vidare till Karin där vi firade henne!! Tårta, film, prat, blindbock, och en äckeltävling som Karin utsattes för innehöll den kvällen.


HAHAH (förlåt, men fett rolig bild)





Söndag
Klev aldrig upp ur min säng

Idag
Är jag hemma för jag har ont i magen.

AIKAIKAIKAIK

Mamma har varit så gullig att hon köpt biljetter till hockeyn ikv till mig och yster. Så nu far vi dit!

I DONT KNOW WHY I'M STILL SUPRISED

Fredag: Hemma med Olov
Lördag: Barnvakt med Amanda
Söndag: Ingenting, middag på Kriti

Det var min helg det. Trevlig faktiskt, och skönt med en lugn helg.
Hatar att det är måndag, det är min hat-dag och det känns som vi har miljoner saker i skolan. Typ samhälssprovet imorrn som jag fortfarande inte har pluggat på. Bra! Men det är inte så lätt när det är världens tråkigaste ämne och mamma bakar lussebullar.


Saknar våran sommar ibland. Idag.
Amanda och Linnea 2010.


GOING

Blev lite spännade igår när alla skulle ha betalat in pengarna till resan. Men det löste sig verkligen i sista minuten, typ 23.59. Sååå nu är vi påväg! (Om 174 dagar.)

Nu slutar vi iaf för dagen och jag och Amanda ska på stan!


Love you ♥

RSS 2.0